Kautta aikain ovat ihmislajin edustajat keksineet toisilleen mitä osuvampia nimityksiä. Tunnetuimmat lienevät urospuolisista yksilöistä käytettävä nimi sika ja naaraspuoleisten yksilöiden nimitys lehmä. Vaikka nämä lempinimet ovatkin alunperin keksitty loukkaustarkoituksiin, ovat ne loppujenlopuksi varsin osuvat.

Miehiä on aina pidetty sikoina, he murskaavat kylmästi kauniimman sukupuolen edustajien sydämet, pettävät, hakkaavat ja hylkäävät. Sian lailla he löhöävät olohuoneen sohvalla odottaen että naaras tuo sialleen vähän apetta purtavaksi. Tosin näille miessioille ei käykään mikä tahansa vanha kaurapuuro, kuten heidän nelijalkaisille kaimoilleen, vaan mies tunkee suuhunsa mieluummin pihviä ja ranskalaisia. Mitä raskavaisempaa, sen parempi.

Toisaalta näinä tasa-arvon päivinä on pieni osa miehistä karistanut sikamaiset piirteet hartioiltaan ja muuttuneet joka tytön unelmamiehiksi. Monesti nämä ihanuudet (tai kamaluudet, epäsikamaiset miehet ovat yleensä pahimmanlaatuisia yäk-nörttejä) joutuvat kuitenkin kohtaamaan sikamaisuuden murskaavan voiman, kun sisäisen sikansa löytäneet naiset tallovat heidät armotta jalkoihinsa. Vaikka roolit ovat vaihtuneet, voisin silti varmuudella sanoa, että suhteiden sikamaisin osapuoli on kuitenkin edelleen mies.

Eräiden tiettyjen utareiksikin nimitettyjen ulokkeiden lisäksi naisilla ja lehmillä on toinenkin yhteinen piirre: märehtiminen. Siinä missä lehmät käyttävät märehtimistä ruuansulatuksessaan, nainen käyttää tehokasta märehtimistä aivotoiminnassaan, varsinkin ihmissuhteiden kohdalla. Otetaanpa esimerkiksi onneton nainen, joka on juuri jäänyt maailman törkeimmän sian jättämäksi ja pettämäksi. Asiaa puidaan ensiksi muutama viikko aktiivisesti tämän lehmän ystävättärien kanssa. Sitten seuraa siirtyminen aivojen seuraavaan mahaan, jossa naislehmä prosessoi eroaan seuraavat pari kuukautta välillä nostaen keskusteluun jonkun aivoissaan risteilevän ajatuksen. Märehtimisprosessin jälkeen nainen julistaa olevansa toipunut erosta, mutta pötsi saattaa yllättää vielä vuodenkin kulttua ja nostaa ikävät muistot pintaan kyynelten kera. Näin ollen ollaan saatu kätevästi venytettyä kaksi tuntia kestäneestä eroriidasta parin vuoden märehtimisprosessi. Go lehmä!

Kun geenimanipulointi ja kaikenmoinen jalostaminen ovat nouseet päivän sanoiksi, voitaisiin näitä toimia hyödyntää myös miesten ja naisten heikkouksien parantamiseen. Varmasti yksikään mies ei siitä paljoa kärsisi, jos heistä poistettaisiin muutama sikamaisuusgeeni. Naiset puolestaan säästäisivät monta itkuista yötä poistaessaan jokusen märehtimiseen tarkoitetun ylimääräisen pötsin.