Olette varmasti kuulleet heistä: he ovat romanttisia, helliä, mukavia, kypsiä, komeita. Je runoilevat rakkausrunoja ja suunittelevat täydellistä kosintaa/illallista/leffailtaa viikko tolkulla. He ovat nykyajan urbaanilegendojen kruunaamattomia kuninkaita, sankareita, joista naiset kertovat toisille tarinoita. He ovat täydellisiä miehiä.

Täydellisiä miehiä läytyy kaikkialta ympäriltämme. He ovat valloittaneet radioaallot ja täyttävät korvamme vastaanottimiemme kautta pehmeän rakastettavilla lauluilla. He komeilevat naistenlehtien sivuilla kertoen hellästi parisuhteestaan. Televsisiossa he tekevät yleensä jotain perin vaikuttavaa, pelastavat henkiä tai osoittavat vanhanaikaista herrasmiesmäisyyttä.

Kadulla kävellessäsikin saatat kohdata täydellisen miehen. Hän hymyilee rennosti, pukeutuu tyylikkäästi ja pitää hiuksensa ojennuksessa. Hän tuoksuu vastustamattoman hyvälle ja kävelee sopivan miehekkäästi. Hän katselee ympärilleen eikä edes vahingossa yritä kiilata kenenkään eteen. Yleensä tällainen täydellinen mies kulkee käsikkäin jonkun täydellisen naisen kanssa.

Täydellisiä miehiä on joka paikassa, mutta silti he ovat täydellisen saavuttamattomissa. Joku he ovat tavoittamattomissa julkisuuden paksun verhon takana tai joku varsin onnekas nainen on päässyt täydellisen miehen varatuksi leimaamaan. Kaupunkien sinkkunaiset ovat alkaneet harrastaa urbaanien olojen metsästystä ja erilaisia seuroja täydellisten miesten nappaamiseksi onkin perustettu kuin entis aikaan urheiluseuroja. Mutta eipä sitä kai auta kuin myöntää, että täydellisen sinkku miehen löytäminen on hankalampaa kuin punatulkun bongaaminen Bulevardilta kesäkuussa.