Niin se vuosi jälleen on lähestymässä loppuaan. Kului melkein lumeton talvi, ihastunut kevät, lämmin kesä ja vauhdikas syksy. Koko vuoden ajan on blogini seurannut elämäni tapahtumia ja ajatuksiani, huomenna juhlimme sen 1-vuotissyntymäpäivää! Näin vuoden viimeisen päivän kunniaksi päätin koota pienen kuvakoosteen menneestä vuodesta. Kuluneen vuoden ja sen aikana tapahtuneiden asioiden mahduttaminen yhteen postaukseen tuntuu mahdottomalta, mutta parhaani yritän.

377372.jpg

Olavin musiikkiin kautta sain purettua monia patoutuneita asioita. Rakkausrunoja oli ahkerassa soitossa. Ganes-elokuvassa avustajana oleminen oli yksi vuoden kohokohdista, samoin kuin elokuvan ennakkonäytös Helsingissä. Siinä on jotain, mitä voi lapsenlapsilleen kiikkustuolissa kertoa.

1172300.jpg

Keväällä suunnistin Fär-saarille paikallisen poikakuoron tukijoukoissa. Matka oli satumainen, täynnä päätähuimaavia maisemia, utuisia kukkuloita, jyrkkiä pudotuksia ja lammaslaumoja.

1172308.jpg

Panu larnos nähtiin ensi kertaa Idolsissa jo vuoden 2006 puolella. Keväällä 2007 pääsin Panua näkemään kaksi kertaa, tämä kuva tuolta mahtavalta Lahden reissulta. Levytyssopimuksen saaminen ja ensi keväänä ilmestyvä levy lupailevat mukavia keikkoja myös ensi vuodelle.

1172241.jpg1172239.jpg

Kahden ja puolen viikon matka Taizén kesällä oli upea kokemus. Vaikka säät eivät aina hellineetkään matkalaisia, tekivät Ranskan upeat maisemat, hauskat uudet tuttavuudet ja rakas matkaseura reissusta ainutkertaisen.

1172268.jpg

Tänä kesänä olin ensimmäistä kertaa isosena riparilla ja millaisen ryhmän sainkaan. Yhteen viikkoon mahtui hauskoja kommelluksia, paljon naurua ja hiukan kyyneleitäkin. Ensi kesänä uudestaan, uusien riparilaisten kanssa.

1172319.jpg

Ilkka ja Heikki Jääskeläinen pättivät laulajanuransa toistaiseksi tänä syksynä, mutta vuoden aikana ehti silti kertyä monia hauskoja tapaamisia, sisäpiirin vitsejä ja yhteiskuvia. Kiitos Ilkka ja Heikki, muuta en osaa sanoa!

1172256.jpg

Antti Tuisku, tuo päivänpaiste harmaan arjen keskellä. Rehellisesti voin sanoa, että ilman Antin positiivista persoonaa tämä vuosi olisi ollut paljon vaikeampi kestää. Vuoteen mahtui paljon: Joulutarinan rooli, Shrek 3:n dubbaus, kokoelmalevy... Mitä yhetisiin hetkiimme tulee, takana on tältä vuodelta 15 keikkaa, kaksi nimmarinjakoa, Summeria, satoja kilometrejä, kymmeniä tunteja, öitä ulkona välillä jopa makuupussi vesilätäkössä lilluen, yhteiskuvia, nimmareita, ketseita, ystäviä, muistoja...

1172259.jpg

Keikista eniten olen kuitenkin kiitollisuudenvelassa tästä vuodesta ystävilleni, sillä heidän kanssa olen jakanut monet hauskat illat, kirpeät salaisuudet ja yhteiset kyyneleet. Viime vuosi ei ollut elämäni helpoin, mutta aina te saitte taiottua mustalle taivaalle tähden valaisemaan tietäni. Kiitos ja halaus!

 

1172811.jpg

Niinpä tahdon toivottaa teille kaikille tämäniltaisen kuvani myötä hyvää uutta vuotta, pitäkää hauskaa, mutta älkää teloko itseänne! Onnea vuodelle 2008, olkoon se vielä parempi vuosi kuin edellinen.